banner

Routebeschrijving naar de NDSM-werf

Veerverbinding
Met de pont van het GVB ben je in tien minuten van het Centraal Station op de NDSM werf. Hij vaart tweemaal per uur, om kwart voor en kwart over en vertrekt vanaf de steigers aan de achterzijde van Amsterdam CS. Je kunt ook het veer vanaf de houthavenweg nemen (die gaat elke 20 minuten).
De laatste NDSM-pont gaat 00:45 terug naar Centraal. Als je langer blijft neem dan de pont van Buikslotermeerweg terug naar Centraal, die gaat 24 uur per dag elke 12 minuten. Vanaf de pont steek je de MS. Van Riemsdijkweg over. Loop langs het gebouw van MTV Networks, en sla rechtsaf voor de grote loods. In deze loods vind je PickUp, de ingang van de loods is de grote, blauwe deur.

vertrektijden pont

Fiets (vanaf het Buikslotermeerweg-veer)
Volg het fietspad langs de Buikslotermeerweg. Blijf vervolgens de fietsbordjes richting Oostzaan volgen. Je komt dan op de Klaprozenweg. Die volg je ongeveer een kilometer, tot de MS. Van Riemsdijkweg. Daar sla je linksaf na de grote loods aan je linkerhand. PickUp bevindt zich in de tweede grote loods. De ingang van de loods is de grote, blauwe deur.

Bus
Neem op Amsterdam Centraal lijn 35 en stap uit bij halte Ataturk. Ook kun je bus 38 of 94 nemen vanaf Amsterdam Centraal, in dat geval moet je uitstappen bij halte Klaprozenweg. Loop vanaf beide haltes de MS. van Riemsdijkweg in, en sla linksaf na de grote loods aan je linkerhand. PickUp bevindt zich in de tweede grote loods. De ingang van de loods is de grote, blauwe deur.

Auto
Vanaf ringweg A10: neem afslag s118, Tuindorp Oostzaan. Volg de borden Industrieterrein Noord 1. Sla bij de MS. van Riemsdijkweg rechtsaf. Je rijdt dan het NDSM-terrein op. PickUp bevindt zich in de tweede grote loods. De ingang van de loods is de grote, blauwe deur.