Theaterplatform PickUp beheert drie studio’s in de creatieve omgeving van de NDSM-werf in Amsterdam. De studio’s kunnen gebruikt worden als repetitieruimte, voor film- of muziekopnames, workshops, vergaderingen, presentaties, etc.

Theaterplatform PickUp is een ideeële stichting zonder winstoogmerk, die wordt gerund door vrijwilligers. Al meer dan tien jaar ondersteunt Theaterplatform PickUp pionierende podiumkunstenaars bij het ontwikkelen van hun voorstellingen. De zelfgebouwde studio’s financieren we onder andere door ze ook te verhuren.

De kosten zijn laag en in overleg. Belangrijker echter: als je bij PickUp een studio huurt, ondersteun je daarmee direct een maker met een bijzonder idee. Bij een volledige bezetting van onze studio’s wordt méér dan 50% van je bijdrage besteed aan het helpen realiseren van de productie van een startup. Ook kun je een specifieke startup bij ons voordragen. Afhankelijk van je bijdrage is het mogelijk – als je dat wilt - dat we je vermelden als sponsor.
Op deze manier maakten Het Veemtheater, Frascati, Robodock, de Ashton Brothers, Over ’t IJ festival en Wende Snijders al gebruik van de faciliteiten van PickUp.

Je kunt de studio’s huren van een dagdeel tot een periode van een aantal weken, in overleg zelfs 24/7. Met de pont vanaf Amsterdam CS ben je in tien minuten op de NDSM-werf. Bij theaterplatform PickUp kun je gratis parkeren.


Voor meer info, beschikbaarheid en prijzen, neem contact met ons op via:
info@pickupclub.nl of 020-3372377 / 06-26250644.

Een ruime studio met een zwevende balletvloer, geschikt voor het repeteren van een dans- of theatervoorstelling. De studio is ruim genoeg om te gebruiken voor een try-out. Indien nodig kan er een tribune in de studio worden geplaatst. De studio beschikt over grid, spiegelwand en gordijnen. De ruimte kan, indien gewenst, worden aangevuld met een backline en zanginstallatie.

Studio 2 is geschikt voor diverse doeleinden: van repetitieruimte voor bands tot vergaderruimte. Deze ruimte is voorzien van theaterverlichting, grid, audio, beamer, gordijnen, tribune etc. Voor kleine performances, try outs, het uitwerken van stukken of gewoon repeteren. De studio beschikt over een backline en zanginstallatie.

 

Deze studio is geschikt voor zowel dans als theater, en beschikt over een zwevende dansvloer, grid en geluidssysteem. De ruimte kan, indien gewenst, worden aangevuld met een backline en zanginstallatie.

Prijzen studio 1 vanaf 50 € per dagdeel, op weekbasis (excl. BTW)
Prijzen studio 2 vanaf 40 € per dagdeel, op weekbasis (excl. BTW)
Prijzen studio 3 vanaf 30 € per dagdeel, op weekbasis (excl. BTW)


Verhuurlijst apparatuur

   
 
 
Theaterplatform PickUp - www.pickupclub.nl - 020-3372377 bgg: 06-26250644